zondag 11 september 2016

Weer terug.

Daar ben ik dan weer. Het heeft even geduurd maar het was dan ook een drukke tijd. We hebben een cruise gemaakt naar Noorwegen, zo'n prachtig land. Ik had pech want ik gleed uit op een natte mat op de loopplank en viel op mijn stuitje. Niet leuk en ik heb er behoorlijk last van gehad.

Na een poosje niks doen kreeg ik ineens weer de quiltkriebels en ben ik begonnen aan een nieuwe quilt. Het patroon , in een  oud Amerikaans tijdschrift, had ik al tijden klaarliggen met stof en al en daar moest ik toch maar eens mee beginnen. Niet dat ik niks anders te doen had, maar ja, iets nieuws is toch weer leuk. Ik vind hem zelf erg leuk worden en daarom schiet hij ook lekker op.

Ik heb een paar foto's om even te laten zien maar er moeten nog meer randen omheen dus het duurt nog wel even voordat hij klaar is.






op de onderste foto staat de bovenrand er beter op en ik ben nu bezig met de sterren voor de onderkant. De kleuren van de foto's komen niet goed uit helaas. Ze zijn in het echt veel helderder Ik had hem op de bank gelegd want daar had ik de meeste plaats. Hij wordt voor mijn doen behoorlijk groot want hij is nou al 1.50 meter in het vierkant.

Ik ga gauw nog een paar sterretjes maken.
To de volgende keer.
Riet